Omni Baby

Топло, безбедно и сигурно исто како во стомакот на мама

Мебел и додатоци за најмилите

Со љубов,

Omni Baby

Нашата главна цел е да испорачаме мебел и додатоци што ги задоволува потребите на современите родители. Omni Baby производите ги зближува родителите и децата. Креветчиња за бебе трансформери 8во1 се препознатливи по уникатниот дизајн, внимателно одбрани детали, практичност во сите аспекти, изработени исклучиво со сертифицирани материјали, безбедни за Вашето бебе. Го избираме најдобриот дизајн за бебешки креветчиња во кружна-овална форма, користиме само најдобро буково дрво, тестирани на издржливост и обоени со нетоксични бои на водена основа. Покрај креветчињата 8во1, во нашата понуда ќе ги пронајдете сите потребни додатоци за на Вашето бебе да му обезбедите не само прекрасно на изглед, но и најудобно место за спиење, кое е најважно во првите години.

Главните предности кои ги нудиме за Вас преку Omni Baby производите: 

Модерен дизајн - светски трендови

Мултифункционалност и практичност

Производи од исклучиво сертифицирани материјали

Безбедност во користењето

Omni Baby - совршено решение за современи родители!

Локација на изложбен салон

Ценети купувачи, 

Сите производи можете да ги видите во нашиот изложбен салон:

Бул. Видое Смилевски Бато 79/1 Локал 1, Скопје 1000

41.98077673163014, 21.477952803652567

Работиме само со закажување, Ве молиме за претходна најава!

Контактирајте не:

075264689

КОНТАКТ

Connect with us